Nutriční hodnoty (Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,81 g |
Tuky | 49,61 g |
– nasycené | 6,12 g |
– nenasycené | 41,77 g |
–– mononenasycené | 28,96 g |
–– polynenasycené | 12,80 g |
––– omega 3 | 3,37 g |
Vláknina | 12,82 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 53,73 g |
– cukry | 25,06 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jehněčí žlázy | Býčí žlázy | |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 dl 2 dl rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 dl 1 dl vývaru (ne bujón) | Vývar hovězí | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
ocet | Ocet lihový | |