Nutriční hodnoty (Čokoládová srdíčka...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 382 kJ / 1 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 35,40 g |
– nasycené | 10,51 g |
– nenasycené | 15,61 g |
–– mononenasycené | 12,44 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 2,04 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 310,82 g |
– cukry | 215,58 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 PL 4 PL cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 PL 4 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky sody | Jedlá soda | 3 g |
3 lžičky 3 lžičky mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1,5 sáčku 1,5 sáčku pudinku vanilkového | Puding v prášku | 72 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
celé máslo | Máslo kravské | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
K2 | Fondán |