Nutriční hodnoty (Celerové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 487 kJ / 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,45 g |
Tuky | 30,74 g |
– nasycené | 18,82 g |
– nenasycené | 11,45 g |
–– mononenasycené | 9,33 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,91 g |
– cukry | 2,95 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kusy 4 kusy kuřecích stehen (vykostěných) | Kuře stehno s kůží | |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
plátky plátky šunky | Šunka vepřová vařená | |
plnotučná hořčice (na namazání masa) | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
podle potřeby vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
lžíce lžíce cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
cca 1/2 l cca 1/2 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |