Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 487 kJ /
355 kcal
Bílkoviny6,52 g
– z toho živočišné bílkoviny5,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,45 g
Tuky30,74 g
– nasycené18,82 g
– nenasycené11,45 g
–– mononenasycené9,33 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,37 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 79 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,91 g
– cukry2,95 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kusy 4 kusy kuřecích stehen (vykostěných) Kuře stehno s kůží
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
plátky plátky šunky Šunka vepřová vařená
plnotučná hořčice (na namazání masa) Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
celý kmín Kmín
podle potřeby vývar nebo voda Vývar hovězí
1/2 1/2 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
šťáva z citrónu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
lžíce lžíce cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce mléka nebo smetany Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
cca 1/2 l cca 1/2 l vývaru Vývar hovězí 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.