Nutriční hodnoty (Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 224,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,20 g |
| Tuky | 476,38 g |
| – nasycené | 134,62 g |
| – nenasycené | 244,53 g |
| –– mononenasycené | 199,20 g |
| –– polynenasycené | 45,33 g |
| ––– omega 3 | 2,30 g |
| Vláknina | 58,20 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 206,90 g |
| – cukry | 53,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1500 g 1500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
| 700 g 700 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| lístky lístky červeného tymiánu | Tymián sušený | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g cukety | Cuketa čerstvá | 300 g |
| 200 g 200 g karotky | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g bílé cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| silná šťáva z vepřových kostí | Kost vepřová | |
| bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |