Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 467 kJ /
4 175 kcal
Bílkoviny67,00 g
– z toho živočišné bílkoviny36,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky241,76 g
– nasycené115,30 g
– nenasycené110,84 g
–– mononenasycené55,24 g
–– polynenasycené55,60 g
––– omega 39,00 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,12 g
Sůl3,00 g
Sacharidy427,50 g
– cukry301,50 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-9 kusů 8-9 kusů bílků (1/4 l bílků) Vaječný bílek 255 g
250 g 250 g cukr krupice Cukr bílý 250 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 ks 1 ks vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru na posypání těsta Cukr bílý 25 g
500 ml 500 ml šlehačky Šlehačka 35% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.