Nutriční hodnoty (Ořechová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 467 kJ / 4 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 241,76 g |
– nasycené | 115,30 g |
– nenasycené | 110,84 g |
–– mononenasycené | 55,24 g |
–– polynenasycené | 55,60 g |
––– omega 3 | 9,00 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 427,50 g |
– cukry | 301,50 g |
––– laktóza | 12,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-9 kusů 8-9 kusů bílků (1/4 l bílků) | Vaječný bílek | 255 g |
250 g 250 g cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
1 ks 1 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru na posypání těsta | Cukr bílý | 25 g |
500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |