Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 084 kJ /
1 454 kcal
Bílkoviny27,54 g
– z toho živočišné bílkoviny7,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,84 g
Tuky120,95 g
– nasycené53,85 g
– nenasycené63,95 g
–– mononenasycené52,53 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 31,45 g
Vláknina29,54 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,95 g
Sacharidy51,40 g
– cukry14,32 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků věpřové kýty Vepřová kýta
cca 12 lžiček 12 lžiček plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 60 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
10 dkg 10 dkg anglické slaniny - krájené Anglická slanina 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
500 g 500 g žampionů - čerstvých Žampion čerstvý 500 g
2 2 ks hovězího bujonu v kelímku Bujón hovězí
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
5 5 dkg tvrdého sýru - plátky (já měla císařský) Sýr kravský tvrdý 30%
solamyl na zahuštění Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.