Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí vepřové klobásy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie59 354 kJ /
14 186 kcal
Bílkoviny779,00 g
– z toho živočišné bílkoviny779,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1 230,00 g
– nasycené319,50 g
– nenasycené647,00 g
–– mononenasycené529,10 g
–– polynenasycené117,90 g
––– omega 35,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,86 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg vepřového boku Vepřový bok 4000 g
1 kg 1 kg vepřové plece (nebo kýty) Vepřová plec 1000 g
200 ml 200 ml vody (podle potřeby) Voda 200 ml
mletá paprika sladká Paprika červená sušená
mletá paprika pálivá Paprika pálivá
mletý pepř Pepř černý mletý
Country koření Koření Argentina
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
15 15 m přírodních střívek (podle potřeby)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.