Nutriční hodnoty (Domácí vepřové klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 59 354 kJ / 14 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 779,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 779,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1 230,00 g |
– nasycené | 319,50 g |
– nenasycené | 647,00 g |
–– mononenasycené | 529,10 g |
–– polynenasycené | 117,90 g |
––– omega 3 | 5,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg vepřového boku | Vepřový bok | 4000 g |
1 kg 1 kg vepřové plece (nebo kýty) | Vepřová plec | 1000 g |
200 ml 200 ml vody (podle potřeby) | Voda | 200 ml |
mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
mletá paprika pálivá | Paprika pálivá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
Country koření | Koření Argentina | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
15 15 m přírodních střívek (podle potřeby) |