Nutriční hodnoty (Tmavší bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
– nasycené | 5,16 g |
– nenasycené | 43,33 g |
–– mononenasycené | 23,56 g |
–– polynenasycené | 19,77 g |
––– omega 3 | 7,97 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
– cukry | 34,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1-2 g 1-2 g droždí | Droždí pekařské lisované | 1.5 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
30-35 g 30-35 g oleje | Olej řepkový | 32.5 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
30 g 30 g mletého lněného semínka | Lněná semínka | 30 g |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
50 g 50 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
8-9 g 8-9 g droždí | Droždí pekařské lisované | 8.5 g |