Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavší bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 550 kJ /
2 283 kcal
Bílkoviny65,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,25 g
Tuky51,60 g
– nasycené5,16 g
– nenasycené43,33 g
–– mononenasycené23,56 g
–– polynenasycené19,77 g
––– omega 37,97 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,03 g
Sacharidy376,90 g
– cukry34,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1-2 g 1-2 g droždí Droždí pekařské lisované 1.5 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
30-35 g 30-35 g oleje Olej řepkový 32.5 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
30 g 30 g mletého lněného semínka Lněná semínka 30 g
50 g 50 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 50 g
50 g 50 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
8-9 g 8-9 g droždí Droždí pekařské lisované 8.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.