Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tilapie pečená s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 233 kJ /
1 251 kcal
Bílkoviny64,70 g
– z toho živočišné bílkoviny58,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky87,10 g
– nasycené41,64 g
– nenasycené43,04 g
–– mononenasycené36,80 g
–– polynenasycené6,24 g
––– omega 30,17 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,20 g
Sacharidy48,70 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety tilapie nilské Tilápie 400 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
koření na ryby Grilovací koření
citronový pepř Pepř černý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.