Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí polévka alá Verča)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie45 kJ /
11 kcal
Bílkoviny0,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,01 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 filety 3 filety (aljašská treska)
petrželí Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
libeček Libeček čerstvý
cibule Cibule čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
kousek kousek čerstvého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
mrkev Mrkev čerstvá
petrželí Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
nové koření Nové koření
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.