Nutriční hodnoty (Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 37,91 g |
– nasycené | 7,19 g |
– nenasycené | 30,01 g |
–– mononenasycené | 26,13 g |
–– polynenasycené | 3,88 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 2,47 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ořechu z hovězí kýty | Hovězí kýta | 500 g |
1 1 vrchovatá lžička koření citronový pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
z 1 1 dobře umytého pomeranče nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva | Pomeranč čerstvý | |
mikrotenový sáček sáček | ||
plátek plátek másla (silný cca 2cm) | Máslo kravské | |
šťávu z 1 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
dvojitě přeložený alobal o rozměru 50x50cm |