Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkový cop s nádivkovými mufinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 214 kJ /
4 831 kcal
Bílkoviny202,94 g
– z toho živočišné bílkoviny162,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,58 g
Tuky364,93 g
– nasycené87,07 g
– nenasycené208,49 g
–– mononenasycené156,83 g
–– polynenasycené51,66 g
––– omega 31,66 g
Vláknina43,80 g
Cholesterol 978 mg
Sodík 2,07 g
Sůl4,43 g
Sacharidy169,00 g
– cukry34,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1 kg 1 kg vepřového boku bez kosti (špička) Vepřový bok 1000 g
6 6 cibulí Cibule čerstvá 420 g
drcený římský kmín Římský kmín mletý
česneková sůl Sůl s česnekem
hrubozrnná hořčice Hořčice hrubozrnná
4 4 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hrst hrst hrášku Hrášek zelený
hrst hrst pažitky Pažitka čerstvá
10 dkg 10 dkg mandlí Mandle neloupané 100 g
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
smetana Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.