Nutriční hodnoty (Dortový korpus základní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 563 kJ / 1 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 105,68 g |
– nasycené | 58,66 g |
– nenasycené | 39,00 g |
–– mononenasycené | 34,50 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 175,90 g |
– cukry | 102,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
2 2 rovné lžičky Kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g měkkého másla nebo Hery | Máslo kravské | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
navíc 1 navíc 1 kuchyňská lžíce kakaa holandského typu (neslazeného) | Kakao prášek | |
trochu trochu mouky na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
tuk na vymazání formy | Margarín |