Nutriční hodnoty (Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 717 kJ / 1 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,67 g |
Tuky | 52,18 g |
– nasycené | 26,24 g |
– nenasycené | 19,12 g |
–– mononenasycené | 14,79 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 154,43 g |
– cukry | 44,18 g |
––– laktóza | 24,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce vyfiletovaného candáta | Candát filet | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
brambory | Brambor zimní | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
15 dkg 15 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
2 dcl 2 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
špenát mražený | Špenát mražený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
250 ml 250 ml smetany sladké | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |