Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 717 kJ /
1 366 kcal
Bílkoviny55,90 g
– z toho živočišné bílkoviny36,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,67 g
Tuky52,18 g
– nasycené26,24 g
– nenasycené19,12 g
–– mononenasycené14,79 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,57 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 439 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy154,43 g
– cukry44,18 g
––– laktóza24,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce vyfiletovaného candáta Candát filet
olej na smažení Olej řepkový
brambory Brambor zimní
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
15 dkg 15 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
2 dcl 2 dcl piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
sůl Sůl mořská
špenát mražený Špenát mražený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce olivového oleje Olej olivový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
muškátový oříšek Muškátový oříšek
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml
250 ml 250 ml smetany sladké Smetana kravská sladká 12% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.