Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 292 kJ /
548 kcal
Bílkoviny45,22 g
– z toho živočišné bílkoviny43,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,56 g
Tuky25,61 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené16,16 g
–– mononenasycené11,22 g
–– polynenasycené4,94 g
––– omega 30,99 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 565 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy17,18 g
– cukry4,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích jater Játra kuřecí 250 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
6 ks 6 ks ančoviček Ančovičky v oleji
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 šálek 1 šálek vývaru Vývar hovězí 250 ml
1 lžíce 1 lžíce kaparů v octě Kapary 15 g
1 lžíce 1 lžíce olej extra virgin Olej řepkový 11 ml
8 plátků 8 plátků bagety Bageta pšeničná
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.