Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sertéspörkölt – Vepřový perkelt s tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 034 kJ /
5 505 kcal
Bílkoviny316,36 g
– z toho živočišné bílkoviny203,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny113,04 g
Tuky98,46 g
– nasycené30,32 g
– nenasycené48,67 g
–– mononenasycené35,68 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 30,22 g
Vláknina49,56 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 907 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy815,25 g
– cukry85,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřová kýta Vepřová kýta 800 g
30 g 30 g sádlo (nebo dle libosti) Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule (velká, nasekaná) Cibule čerstvá 70 g
3 lžičky 3 lžičky sušené papriky Paprika červená sušená 3 g
1 1 zelená paprika (nakrájené na kostičky) Paprika zelená čerstvá
1 1 žlutá paprika (nakrájené na kostičky) Paprika žlutá čerstvá 150 g
100 g 100 g sušených rajčat (nasekaných) Dužina červeného rajčete sušená 100 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka mletého římského kmínu Římský kmín mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička mletý pepř Pepř černý mletý 5 g
1 kg 1 kg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 1000 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.