Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s cibulí a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 123 kJ /
268 kcal
Bílkoviny6,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky2,11 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené1,15 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,08 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy44,10 g
– cukry36,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 šálek 1 šálek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
hořčice Hořčice plnotučná
trochu trochu cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.