Nutriční hodnoty (Celerový salát s cibulí a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 123 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
Tuky | 2,11 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 1,15 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 44,10 g |
– cukry | 36,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 šálek 1 šálek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |