Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort ovocný s broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 083 kJ /
2 888 kcal
Bílkoviny51,04 g
– z toho živočišné bílkoviny41,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky193,68 g
– nasycené115,66 g
– nenasycené68,76 g
–– mononenasycené62,10 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 30,72 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 584 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy221,40 g
– cukry138,70 g
––– laktóza21,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 polévková lžíce škrobu Bramborový škrob
10 dkg 10 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
10 dkg 10 dkg moučkového cukru Cukr bílý 100 g
4 4 polévkové lžíce vody Voda
broskvový kompot Broskev zavařená
dortové želé Želatina cukrářská
4 dl 4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
marmeláda Marmeláda jahodová
4 lžičky 4 lžičky rumu Rum 20 ml
asi 3 lžičky 3 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 15 g
20 dkg 20 dkg másla Máslo kravské 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.