Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová pochoutka v bramboráku s hranolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 881 kJ /
2 840 kcal
Bílkoviny173,46 g
– z toho živočišné bílkoviny135,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,28 g
Tuky74,19 g
– nasycené30,16 g
– nenasycené30,81 g
–– mononenasycené24,47 g
–– polynenasycené6,34 g
––– omega 30,31 g
Vláknina51,07 g
Cholesterol 3,12 g
Sodík 12,87 g
Sůl31,82 g
Sacharidy347,93 g
– cukry69,54 g
––– laktóza9,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 kopcovitá lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
1 lžíce 1 lžíce soli (podle chuti) Sůl mořská 15 g
0,5 kg 0,5 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
trošku trošku kmínu Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1,5 dl 1,5 dl kečupu (ne moc ostrého) Kečup sladký 150 ml
150 g 150 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
hranolky Hranolky fritované
zelný salát Salát hlávkový čerstvý
sterilovaná kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrášek Hrášek zelený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.