Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Iracka polevka Kube s dyni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 299 kJ /
2 462 kcal
Bílkoviny157,62 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,62 g
Tuky22,69 g
– nasycené7,29 g
– nenasycené9,84 g
–– mononenasycené6,13 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,05 g
Vláknina57,35 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 7,60 g
Sůl19,00 g
Sacharidy382,95 g
– cukry51,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g krupice Krupice pšeničná hrubá 400 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
1 1 větší cibule oloupaná a nastrouhaná Cibule čerstvá 70 g
svazek svazek petrželky nakrájené na drobno Petržel nať čerstvá
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 1 cibule (nakrájená na kostičky) Cibule čerstvá 70 g
4 4 zralé rajčata nastrouhané na struhadle (přepůlit rajče a nastrouhat až do Rajče červené čerstvé 240 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumu Kurkuma mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
6 6 sklenic vody Voda
2 2 pořádné hrsti celerové nati (nakrájené na větší kostky) Petržel nať čerstvá
1 kg 1 kg dýně Hokaido (na kostky) Dýně Hokkaidó čerstvá 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.