Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlet pražského uzenáře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 816 kJ /
673 kcal
Bílkoviny63,55 g
– z toho živočišné bílkoviny62,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky40,20 g
– nasycené21,91 g
– nenasycené18,12 g
–– mononenasycené7,62 g
–– polynenasycené10,50 g
––– omega 30,01 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,20 g
Sacharidy13,70 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
4 nožičky 4 nožičky párků Párek vepřový 160 g
7 7 žampionů Žampion čerstvý
1 1 sladká smetana Smetana kravská sladká 12%
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.