Nutriční hodnoty (Kotlet pražského uzenáře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 40,20 g |
– nasycené | 21,91 g |
– nenasycené | 18,12 g |
–– mononenasycené | 7,62 g |
–– polynenasycené | 10,50 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 13,70 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
4 nožičky 4 nožičky párků | Párek vepřový | 160 g |
7 7 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |