Nutriční hodnoty (Jahodovo-šlehačkový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 17 081 kJ / 4 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,20 g |
Tuky | 187,24 g |
– nasycené | 49,98 g |
– nenasycené | 120,50 g |
–– mononenasycené | 89,40 g |
–– polynenasycené | 31,10 g |
––– omega 3 | 8,81 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 724 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 527,40 g |
– cukry | 373,00 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 jahodové kompoty (plechovka 400 ml) | Jahody zavařené | |
3 3 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
cca 100 ml cca 100 ml jahodového sirupu (nebo vody, v připadě potřeby) | Sirup jahodový | 100 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
500 ml 500 ml šlehačkové smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce práškového cukru (nemusí být) | Cukr bílý | 25 g |