Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-šlehačkový zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie17 081 kJ /
4 082 kcal
Bílkoviny68,92 g
– z toho živočišné bílkoviny48,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,20 g
Tuky187,24 g
– nasycené49,98 g
– nenasycené120,50 g
–– mononenasycené89,40 g
–– polynenasycené31,10 g
––– omega 38,81 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 724 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy527,40 g
– cukry373,00 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g krystalového cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 jahodové kompoty (plechovka 400 ml) Jahody zavařené
3 3 Zlaté klasy Puding v prášku
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 45 g
cca 100 ml cca 100 ml jahodového sirupu (nebo vody, v připadě potřeby) Sirup jahodový 100 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
500 ml 500 ml šlehačkové smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1 lžíce 1 lžíce práškového cukru (nemusí být) Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.