Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohová žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 080 kJ / 3 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 107,93 g |
– nasycené | 55,29 g |
– nenasycené | 40,22 g |
–– mononenasycené | 32,15 g |
–– polynenasycené | 8,07 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 9,16 g |
Sacharidy | 434,40 g |
– cukry | 174,30 g |
––– laktóza | 47,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 430 g |
cca 6 dl 6 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g jahod (pokud jsou mražené, rozmrazíme a necháme šťávu okapat) | Jahody čerstvé | 500 g |