Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohová žemlovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 080 kJ /
3 365 kcal
Bílkoviny148,29 g
– z toho živočišné bílkoviny101,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,50 g
Tuky107,93 g
– nasycené55,29 g
– nenasycené40,22 g
–– mononenasycené32,15 g
–– polynenasycené8,07 g
––– omega 31,20 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 3,86 g
Sůl9,16 g
Sacharidy434,40 g
– cukry174,30 g
––– laktóza47,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 430 g
cca 6 dl 6 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 g 500 g jahod (pokud jsou mražené, rozmrazíme a necháme šťávu okapat) Jahody čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.