Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Potrešnik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 972 kJ /
2 144 kcal
Bílkoviny55,04 g
– z toho živočišné bílkoviny5,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,60 g
Tuky64,25 g
– nasycené39,16 g
– nenasycené22,62 g
–– mononenasycené18,87 g
–– polynenasycené3,75 g
––– omega 30,23 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 201 mg
Sodík 4,87 g
Sůl12,15 g
Sacharidy322,71 g
– cukry38,71 g
––– laktóza5,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 600 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
½ prášku do pečiva Kypřící prášek
sůl Sůl mořská
70 ml 70 ml rozpuštěného másla Máslo kravské 70 g
cca 150 ml 150 ml kefíru Kefír 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.