Nutriční hodnoty (Potrešnik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 972 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,60 g |
Tuky | 64,25 g |
– nasycené | 39,16 g |
– nenasycené | 22,62 g |
–– mononenasycené | 18,87 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 322,71 g |
– cukry | 38,71 g |
––– laktóza | 5,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
sůl | Sůl mořská | |
70 ml 70 ml rozpuštěného másla | Máslo kravské | 70 g |
cca 150 ml 150 ml kefíru | Kefír | 150 ml |