Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 916 kJ /
1 653 kcal
Bílkoviny84,47 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,67 g
Tuky43,02 g
– nasycené14,42 g
– nenasycené26,50 g
–– mononenasycené19,15 g
–– polynenasycené7,35 g
––– omega 31,97 g
Vláknina52,18 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy206,66 g
– cukry36,62 g
––– laktóza28,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g fazolí Fazole bílé 250 g
celý pepř Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.