Nutriční hodnoty (Fazolajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,67 g |
Tuky | 43,02 g |
– nasycené | 14,42 g |
– nenasycené | 26,50 g |
–– mononenasycené | 19,15 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 52,18 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 206,66 g |
– cukry | 36,62 g |
––– laktóza | 28,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g fazolí | Fazole bílé | 250 g |
celý pepř | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový |