Nutriční hodnoty (Šlehačková bábovečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 551 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,54 g |
Tuky | 115,72 g |
– nasycené | 61,76 g |
– nenasycené | 43,24 g |
–– mononenasycené | 34,08 g |
–– polynenasycené | 9,16 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 15,66 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 579,17 g |
– cukry | 216,31 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr (světlá bábovka) | Cukr vanilkový | |
1 lžičku 1 lžičku kakaa (tmavá bábovka) | Kakao prášek | 3 g |