Nutriční hodnoty (Koláč s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 15 352 kJ / 3 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,94 g |
Tuky | 89,77 g |
– nasycené | 32,24 g |
– nenasycené | 46,58 g |
–– mononenasycené | 33,24 g |
–– polynenasycené | 13,34 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 576,70 g |
– cukry | 212,20 g |
––– laktóza | 17,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
300 g 300 g Ricotty | Ricotta | 300 g |
150 g 150 g Solamylu | Bramborový škrob | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1,5 dcl 1,5 dcl mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |