Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fritátové nudle (vložka do polévky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 606 kJ /
384 kcal
Bílkoviny19,78 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky10,41 g
– nasycené3,44 g
– nenasycené4,46 g
–– mononenasycené3,46 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,04 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy51,85 g
– cukry8,55 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.