Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka z vánočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 728 kJ /
1 130 kcal
Bílkoviny29,14 g
– z toho živočišné bílkoviny26,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky54,27 g
– nasycené28,19 g
– nenasycené20,45 g
–– mononenasycené17,10 g
–– polynenasycené3,35 g
––– omega 30,40 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 635 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy90,25 g
– cukry83,85 g
––– laktóza12,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vánočka (500 g) Vánočka
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
rozinky (dle chuti) Rozinky
ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy
skořicový cukr (dle chuti) Cukr skořicový
máslo na vymazání pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.