Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vydatné fazolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 367 kJ /
566 kcal
Bílkoviny39,28 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,24 g
Tuky25,43 g
– nasycené6,06 g
– nenasycené12,60 g
–– mononenasycené9,43 g
–– polynenasycené3,17 g
––– omega 30,08 g
Vláknina32,14 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy31,20 g
– cukry21,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zelených fazolek ( mohou být i mražené) Fazolky čerstvé 500 g
2 2 kvalitní klobásy ( můžeme nahradit slaninou) Klobása
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.