Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitrnicová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie210 kJ /
50 kcal
Bílkoviny1,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky1,20 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,39 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy6,68 g
– cukry4,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jitrnice Jitrnice
100 g 100 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 100 g
1,25 l 1,25 l vody Voda 1250 ml
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
sůl Sůl mořská
osmažená žemle Houska pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.