Nutriční hodnoty (Fazolky s lilkem v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 4,75 g |
– nasycené | 0,90 g |
– nenasycené | 3,20 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 48,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 89,10 g |
– cukry | 71,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 500 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (nemusí být) | Česnek čerstvý | 21 g |
zeleninový vývar (bujón) | Vývar zeleninový | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 kg 1 kg zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 ks 3 ks hřebíčku | Hřebíček | |
1 1 rovná lžička tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | |
1 1 rovná lžička soli | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |