Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát Waldorf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 396 kJ /
1 290 kcal
Bílkoviny16,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,20 g
Tuky87,54 g
– nasycené79,49 g
– nenasycené4,39 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,08 g
Vláknina46,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 506 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy86,00 g
– cukry70,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst vlašských ořechů nakrájených nahrubo Vlašské ořechy
2 2 jablka (kyselejší - oloupaná a nakrájená na větší kostky) Jablko čerstvé 300 g
šálek šálek (rozpůlených kuliček) červeného hroznového vína Hroznové víno čerstvé
1 řapík 1 řapík celeru pokrájeného nadrobno Celer bulva čerstvá 500 g
1/2 šálku 1/2 šálku strouhaného kokosu Kokos strouhaný 125 g
2 2 vrchovaté lžíce tučného bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
1 1 vrchovatá lžíce dobré majonezy Majonéza
šťáva a kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka kayenského pepře Chilli paprička mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.