Nutriční hodnoty (Salát Waldorf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 396 kJ / 1 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
Tuky | 87,54 g |
– nasycené | 79,49 g |
– nenasycené | 4,39 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 46,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 86,00 g |
– cukry | 70,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hrst hrst vlašských ořechů nakrájených nahrubo | Vlašské ořechy | |
2 2 jablka (kyselejší - oloupaná a nakrájená na větší kostky) | Jablko čerstvé | 300 g |
šálek šálek (rozpůlených kuliček) červeného hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
1 řapík 1 řapík celeru pokrájeného nadrobno | Celer bulva čerstvá | 500 g |
1/2 šálku 1/2 šálku strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 125 g |
2 2 vrchovaté lžíce tučného bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 vrchovatá lžíce dobré majonezy | Majonéza | |
šťáva a kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka kayenského pepře | Chilli paprička mletá |