Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 884 kJ /
4 035 kcal
Bílkoviny95,27 g
– z toho živočišné bílkoviny42,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,05 g
Tuky181,24 g
– nasycené105,75 g
– nenasycené63,07 g
–– mononenasycené54,26 g
–– polynenasycené8,81 g
––– omega 31,05 g
Vláknina16,75 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 814 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy497,44 g
– cukry139,70 g
––– laktóza31,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
300 ml 300 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
rozpuštěné máslo na potírání Máslo kravské
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky nastrouhané citrónové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.