Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s jablečno-křenovou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 363 kJ /
326 kcal
Bílkoviny6,20 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky22,52 g
– nasycené14,37 g
– nenasycené6,83 g
–– mononenasycené6,02 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,24 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy22,60 g
– cukry21,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
strouhaný čerstvý křen (nebo sterilovaný) podle chuti Křen čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.