Nutriční hodnoty (Červená řepa s jablečno-křenovou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 22,52 g |
– nasycené | 14,37 g |
– nenasycené | 6,83 g |
–– mononenasycené | 6,02 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 22,60 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 střední bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
strouhaný čerstvý křen (nebo sterilovaný) podle chuti | Křen čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |