Nutriční hodnoty (Tvarohové šišky s jahodovou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 445 kJ / 2 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,80 g |
Tuky | 66,82 g |
– nasycené | 36,40 g |
– nenasycené | 24,25 g |
–– mononenasycené | 19,86 g |
–– polynenasycené | 4,39 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 285,58 g |
– cukry | 99,08 g |
––– laktóza | 11,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 g 200 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 200 g |
60 g 60 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 60 g |
1 1 vejce (velikost L) | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g másla (domácí nebo Jihočeské) | Máslo kravské | 50 g |
60 g 60 g Fruktosy | Fruktóza | 60 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
400 g 400 g jahod | Jahody čerstvé | 400 g |
120 g 120 g tvrdého tvarohu | Tvaroh tvrdý | 120 g |