Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohové šišky s jahodovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 445 kJ /
2 257 kcal
Bílkoviny110,53 g
– z toho živočišné bílkoviny67,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,80 g
Tuky66,82 g
– nasycené36,40 g
– nenasycené24,25 g
–– mononenasycené19,86 g
–– polynenasycené4,39 g
––– omega 30,47 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 435 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy285,58 g
– cukry99,08 g
––– laktóza11,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 g 200 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
60 g 60 g krupice Krupice pšeničná hrubá 60 g
1 1 vejce (velikost L) Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g másla (domácí nebo Jihočeské) Máslo kravské 50 g
60 g 60 g Fruktosy Fruktóza 60 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
400 g 400 g jahod Jahody čerstvé 400 g
120 g 120 g tvrdého tvarohu Tvaroh tvrdý 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.