Nutriční hodnoty (Beránčí mlsání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 735 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,13 g |
Tuky | 29,38 g |
– nasycené | 13,12 g |
– nenasycené | 11,26 g |
–– mononenasycené | 9,86 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 207,40 g |
– cukry | 21,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g skopového masa | Jehněčí kýta | 500 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
50 g 50 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
lžíce lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
200-250 g 200-250 g předvařené rýže | Rýže předvařená | 225 g |