Nutriční hodnoty (Plněné lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 591 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,36 g |
Tuky | 24,28 g |
– nasycené | 7,56 g |
– nenasycené | 9,75 g |
–– mononenasycené | 6,39 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 15,70 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 330,90 g |
– cukry | 116,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml kefíru (acidofilního mléka, podmáslí) | Kefír | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 rovná lžička jedlé sody | Jedlá soda | |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
olej na smažení (nebo máslo) | Olej řepkový | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |