Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 591 kJ /
1 814 kcal
Bílkoviny60,22 g
– z toho živočišné bílkoviny33,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,36 g
Tuky24,28 g
– nasycené7,56 g
– nenasycené9,75 g
–– mononenasycené6,39 g
–– polynenasycené3,36 g
––– omega 30,19 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 816 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy330,90 g
– cukry116,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml kefíru (acidofilního mléka, podmáslí) Kefír 500 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 rovná lžička jedlé sody Jedlá soda
1 1 vanilkový pudink (prášek) Puding v prášku 40 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
olej na smažení (nebo máslo) Olej řepkový
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.