Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Lehká jako peříčko" Panna cotta s vůni kardamomu s mangovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 978 kJ /
2 146 kcal
Bílkoviny16,01 g
– z toho živočišné bílkoviny14,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,61 g
Tuky181,06 g
– nasycené120,19 g
– nenasycené53,99 g
–– mononenasycené48,38 g
–– polynenasycené5,60 g
––– omega 31,82 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy110,64 g
– cukry101,29 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zralé mango (viz tipy a triky) Mango čerstvé
600 g 600 g smetany ke šlehání (40%) Smetana kravská sladká 30% 600 ml
7 lžiček 7 lžiček třtinového cukru Cukr třtinový 84 g
šťáva z 1/2 citronu a z Šťáva z citrónu
velké mandarinky (klementinky) Mandarinka čerstvá
6 plátků 6 plátků želatiny Želatina vepřová
1,5 lžičky 1,5 lžičky mletého kardamomu Kardamom prášek 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
1 1 klementinka (nebo větší mandarinka) Mandarinka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.