Nutriční hodnoty (Námořnické maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 564 kJ / 1 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,55 g |
Tuky | 18,30 g |
– nasycené | 4,16 g |
– nenasycené | 8,46 g |
–– mononenasycené | 6,96 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 50,09 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 254,14 g |
– cukry | 34,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,3 kg 1,3 kg brambor | Brambor zimní | 1299.9999523162842 g |
0,5 kg 0,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
350 g 350 g cibule | Cibule čerstvá | 350 g |
olej | Olej řepkový | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 16.5 g |
červené víno | Víno červené suché | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |