Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Námořnické maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 564 kJ /
1 808 kcal
Bílkoviny137,55 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,55 g
Tuky18,30 g
– nasycené4,16 g
– nenasycené8,46 g
–– mononenasycené6,96 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,18 g
Vláknina50,09 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy254,14 g
– cukry34,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,3 kg 1,3 kg brambor Brambor zimní 1299.9999523162842 g
0,5 kg 0,5 kg vepřového masa Vepřová kýta 500 g
350 g 350 g cibule Cibule čerstvá 350 g
olej Olej řepkový
1,5 lžíce 1,5 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 16.5 g
červené víno Víno červené suché
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.