Nutriční hodnoty (Cassoulet - specialita jižní Francie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 886 kJ / 2 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,72 g |
Tuky | 86,74 g |
– nasycené | 30,56 g |
– nenasycené | 48,33 g |
–– mononenasycené | 35,25 g |
–– polynenasycené | 13,08 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 75,24 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 215,70 g |
– cukry | 30,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bílých fazolí | Fazole bílé | 300 g |
150 g 150 g klobásy | Klobása | 150 g |
150 g 150 g vepřového masa (pečeného, může být i kuřecí, husí) | Vepřová kýta | 150 g |
100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
200 g 200 g mrkve (krájené) | Mrkev čerstvá | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce husího sádla | Sádlo husí | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 hřebíčků | Hřebíček | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 bouquet garni | Petržel nať čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý |