Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cassoulet - specialita jižní Francie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 886 kJ /
2 363 kcal
Bílkoviny146,17 g
– z toho živočišné bílkoviny67,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,72 g
Tuky86,74 g
– nasycené30,56 g
– nenasycené48,33 g
–– mononenasycené35,25 g
–– polynenasycené13,08 g
––– omega 30,21 g
Vláknina75,24 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2,62 g
Sůl5,85 g
Sacharidy215,70 g
– cukry30,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílých fazolí Fazole bílé 300 g
150 g 150 g klobásy Klobása 150 g
150 g 150 g vepřového masa (pečeného, může být i kuřecí, husí) Vepřová kýta 150 g
100 g 100 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 100 g
200 g 200 g mrkve (krájené) Mrkev čerstvá 200 g
3 lžíce 3 lžíce husího sádla Sádlo husí 45 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 6 hřebíčků Hřebíček
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
bobkový list Bobkový list sušený
1 1 bouquet garni Petržel nať čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.