Nutriční hodnoty (Vepřové srdce s restovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 976 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,14 g |
Tuky | 53,62 g |
– nasycené | 14,11 g |
– nenasycené | 35,90 g |
–– mononenasycené | 26,89 g |
–– polynenasycené | 9,00 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 24,92 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1/2 kg cca 1/2 kg očištěného a nadrobno nakrájeného vepřového srdce | Srdce vepřové | 500 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
1 lžička 1 lžička česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
se solí | Sůl mořská | |
podle chuti feferonkový krém nebo harissa | Pasta papriková | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 zelená paprika (špičatá) | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 porku - tmavá část | Pórek čerstvý |