Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce s restovanou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 976 kJ /
950 kcal
Bílkoviny88,44 g
– z toho živočišné bílkoviny84,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,14 g
Tuky53,62 g
– nasycené14,11 g
– nenasycené35,90 g
–– mononenasycené26,89 g
–– polynenasycené9,00 g
––– omega 30,48 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 239 mg
Sodík 718 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy24,92 g
– cukry12,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1/2 kg cca 1/2 kg očištěného a nadrobno nakrájeného vepřového srdce Srdce vepřové 500 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 15 g
1 lžička 1 lžička česneku Česnek čerstvý 5 g
se solí Sůl mořská
podle chuti feferonkový krém nebo harissa Pasta papriková
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 zelená paprika (špičatá) Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 porku - tmavá část Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.