Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Strouhanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 041 kJ /
2 639 kcal
Bílkoviny90,19 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,15 g
Tuky28,88 g
– nasycené6,30 g
– nenasycené13,02 g
–– mononenasycené8,82 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,49 g
Vláknina50,30 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy479,40 g
– cukry30,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200-220 g 200-220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.