Nutriční hodnoty (Pečená štika s křenovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 88,50 g |
– nasycené | 55,17 g |
– nenasycené | 30,51 g |
–– mononenasycené | 25,27 g |
–– polynenasycené | 5,24 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,25 g |
– cukry | 9,05 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filet 1 filet ze štiky (400 g) | Štika filet | 200 g |
5 dkg 5 dkg čerstvě strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |