Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ančovičkovým dresinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 351 kJ /
2 952 kcal
Bílkoviny65,65 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,93 g
Tuky202,32 g
– nasycené28,96 g
– nenasycené149,32 g
–– mononenasycené55,05 g
–– polynenasycené94,27 g
––– omega 32,22 g
Vláknina40,05 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 2,33 g
Sůl5,44 g
Sacharidy203,22 g
– cukry16,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
1 PL 1 PL olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 cibule nakrájená na slabé plátky Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
8 8 Ančoviček Ančovičky v oleji
2 KL 2 KL Kapar Kapary 10 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
1 PL 1 PL nastrouhané kůry z citrónu Citronová kúra čerstvá 15 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.