Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ančovičkovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 351 kJ / 2 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,93 g |
Tuky | 202,32 g |
– nasycené | 28,96 g |
– nenasycené | 149,32 g |
–– mononenasycené | 55,05 g |
–– polynenasycené | 94,27 g |
––– omega 3 | 2,22 g |
Vláknina | 40,05 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 203,22 g |
– cukry | 16,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 cibule nakrájená na slabé plátky | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
8 8 Ančoviček | Ančovičky v oleji | |
2 KL 2 KL Kapar | Kapary | 10 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL nastrouhané kůry z citrónu | Citronová kúra čerstvá | 15 g |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |