Nutriční hodnoty (Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,48 g |
Tuky | 9,33 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 4,38 g |
–– mononenasycené | 2,99 g |
–– polynenasycené | 1,39 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 119,50 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlava z nutrie | Kost z nutrie | |
2 2 králičí hlava | Kost králičí | |
1 1 ocásek z nutrie | Kost z nutrie | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čtvrtka celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
Podravka | Kořenící směs sypká | |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
kapka kapka oleje | Olej řepkový |