Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s olivami a fazolkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 869 kJ /
3 076 kcal
Bílkoviny35,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,59 g
Tuky222,78 g
– nasycené23,52 g
– nenasycené190,40 g
–– mononenasycené136,80 g
–– polynenasycené53,60 g
––– omega 312,85 g
Vláknina60,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,97 g
Sůl3,90 g
Sacharidy202,96 g
– cukry32,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátových brambor Brambor zimní 1000 g
0,150 kg 0,150 kg zelených oliv bez pecky Olivy čerstvé nezralé 150.00000596046448 g
0,150 kg 0,150 kg černých oliv bez pecky Olivy černé nakládané v oleji 150.00000596046448 g
0,250 kg 0,250 kg zelené fazolky Fazolky čerstvé 250 g
0,250 kg 0,250 kg žluté fazolky Fazolky čerstvé 250 g
1 1 – 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 KL 3 KL kapary Kapary 15 g
4 4 filetky ančoviček, jsem- li ančoviček prost, dám sardelovou pastu Sardelová pasta
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1,5 dl 1,5 dl oleje Olej řepkový 150 ml
1 dl 1 dl vinného octa Ocet vinný bílý 100 ml
Nať petrušky, bazalky, majoránky Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.