Nutriční hodnoty (Brambory s olivami a fazolkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 869 kJ / 3 076 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,59 g |
Tuky | 222,78 g |
– nasycené | 23,52 g |
– nenasycené | 190,40 g |
–– mononenasycené | 136,80 g |
–– polynenasycené | 53,60 g |
––– omega 3 | 12,85 g |
Vláknina | 60,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 202,96 g |
– cukry | 32,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg salátových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
0,150 kg 0,150 kg zelených oliv bez pecky | Olivy čerstvé nezralé | 150.00000596046448 g |
0,150 kg 0,150 kg černých oliv bez pecky | Olivy černé nakládané v oleji | 150.00000596046448 g |
0,250 kg 0,250 kg zelené fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g |
0,250 kg 0,250 kg žluté fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 1 – 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 KL 3 KL kapary | Kapary | 15 g |
4 4 filetky ančoviček, jsem- li ančoviček prost, dám sardelovou pastu | Sardelová pasta | |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1,5 dl 1,5 dl oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 dl 1 dl vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
Nať petrušky, bazalky, majoránky | Majoránka sušená |