Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dalmatské hovězí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 902 kJ /
1 889 kcal
Bílkoviny120,02 g
– z toho živočišné bílkoviny115,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,02 g
Tuky103,07 g
– nasycené45,60 g
– nenasycené55,59 g
–– mononenasycené47,58 g
–– polynenasycené8,02 g
––– omega 30,26 g
Vláknina12,99 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,75 g
Sacharidy38,52 g
– cukry12,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg zadního hovězího Hovězí kýta 500 g
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
kus kus řapíkatého celeru Celer řapíkatý
5 5 sušených švestek Švestky sušené
1/2 litru 1/2 litru červeného vína Víno červené suché 500 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
bobkový list Bobkový list sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.