Nutriční hodnoty (Ratibořické bochánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 823 kJ / 10 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 150,00 g |
Tuky | 300,72 g |
– nasycené | 62,56 g |
– nenasycené | 220,26 g |
–– mononenasycené | 136,74 g |
–– polynenasycené | 83,52 g |
––– omega 3 | 2,68 g |
Vláknina | 72,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 923 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1 700,37 g |
– cukry | 949,60 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 1000 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
60 g 60 g droždí | Droždí pekařské lisované | 60 g |
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
2 dcl 2 dcl rumu | Rum | 200 ml |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
200 g 200 g rozinek | Rozinky | 200 g |
200 g 200 g mandlí | Mandle neloupané | 200 g |
špetka špetka badyánu | Badyán | |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
lžička lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
500 g 500 g mletého cukru | Cukr bílý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
zdobení podle vlastní fantazie | Cukrářské zdobení |