Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové ledňáky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 538 kJ /
368 kcal
Bílkoviny3,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy80,00 g
– cukry80,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 smetana 30% Smetana kravská sladká 12%
tvaroh Tvaroh polotučný
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.