Nutriční hodnoty (Jahodové ledňáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 1 smetana 30% | Smetana kravská sladká 12% | |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |